Termékek

Termékeink összeállítása során magas minőség követelmény mellett, a széles választék megteremtése volt a cél. Kínálatunkban számos kombinációban választhat fix, nyíló, bukó, bukó-nyíló ablakszerkezetek, kültéri, beltéri ajtó rendszerek közül. Nyílászáróinkat kiváló minőségben tudjuk ügyfeleink számára értékesíteni, szállítani és beépíteni. Minden termékünkre jótállást, a beépítésre pedig 1 év teljes körű garanciát vállalunk! Termékeink között minőségi ajtó, ablak valamint redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választéka áll ügyfeleink rendelkezésére.

Műanyag nyílászárók

Műanyag ablakaink csúcsminőségű osztrák profilból készülnek. Az üvegezés a megrendelő igényeinek megfelelően kerül kiválasztásra, de igény szerint rendelhető több rétegű, argon-gáztöltésű üvegezés is.

Bejárati ajtók

Bejárati ajtóink alapkivitelben 5 pontos záródással, minőségi pántokkal, sarokmerevítésekkel készülnek. Az ajtókat rendkívül széles választékban tudjuk gyártatni, panelkínálatunk itt tekinthető meg. Az ajtók készülhetnek egy- vagy kétszárnyú kivitelben, illetve építhetünk hozzá fix oldal- vagy felülvilágítót.

Redőnyök

Redőnyeink a beépítés jellegének megfelelően külső- vagy ráépítő tokkal, műanyag lamellákkal, akár beépített rovarhálóval kerülnek gyártásra. Felszerelésüket általában a nyílászárókkal egy időben javasoljuk. A redőnyök széles választéka teszi lehetővé, hogy stílusában, anyagában és vezérlésében is illeszkedjen a nyílászárókhoz, a homlokzatokhoz, valamint az egyedi elképzelésekhez.

Beltéri ajtók

Beltéri ajtóink állítható tokkal, dekorfóliás kivitelben, többféle választható színben készülnek. Számos üvegezési lehetőség áll megrendelőink rendelkezésére, vagy igény szerint kérhető teli nyílóval is. A beltéri ajtók beépítését a belső munkálatok befejeztével, festés-burkolás után ajánljuk.