Szolgáltatások

 

Ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás:

Ha tudja a megrendelni kívánt nyílászárók méreteit, kérjük, töltse ki Árajánlatkérés oldalunkat, és az adatok elküldése után hamarosan küldjük Önnek árajánlatát, vagy keressen fel telefonon, személyesen. Műszaki vagy egyéb kérdésekben (szaktanácsadás, segítségnyújtás a választásban) készséggel állunk rendelkezésére személyesen és telefonon egyaránt..

Ingyenes helyszíni felmérés:

Árajánlatunk elkészítése után hamarosan felkeresi Önt kollégánk egy helyszíni felmérés időpontjával kapcsolatosan. A  beépítés helyszínén a megrendelővel a legapróbb részletekig pontosítjuk az elképzelt nyílászáró méretét, nyitásirányát, formai kialakítását, extra felszereltségét, funkcióját mind a ház, mind az ott élők elvárásainak megfelelően.

Nyílászárók beépítése

Szakképzett munkatársaink gyártás és szállítás után igény szerint be is építik a nyílászárókat. Ezek után a lehetséges kiegészítőket  (párkányt, takarólécet, szellőzőt, redőnyt, szúnyoghálót,) felszereljük és az  utólagos beállításokat elvégezzük..  

Nyílászárók bontása-beépítése

A nyílászárók cseréjébe beletartozik a meglévő szerkezetek bontása, az új nyílászárók beépítése, a különböző kiegészítők párkányok, takarólécek, szellőzők, redőnyök felszerelése, a külső-belső helyreállítási munkálatok is.

Redőnyök felszerelése

Vállaljuk árnyékolástechnikai eszközök redőnyök (külső, belső, vakolható tokos), reluxák, szúnyoghálók szerelését is egyaránt